• mindfulness

Nieuws

 • Breath Yoga

  In ons dagelijks leven krijgen we regelmatig te maken met stress en stressvol...

  Lees meer
Meer nieuws

Mindfulness Training van 8 bijeenkomsten

Wat houdt de training in?

Iedere week krijg je huiswerk mee. Het huiswerk is eigenlijk het meest belangrijke onderdeel van de training. Je leert een vaardigheid aan. Bewust en met aandacht leven vraagt simpelweg om dagelijkse oefening. Je kunt het vergelijken met piano spelen. Dat leer je ook niet alleen tijdens de lessen. Juist door dagelijks oefenen ontwikkel en verfijn je die vaardigheid. De training is geschikt voor iedereen.

We gaan ervan uit dat je drie kwartier tot één uur per dag oefent. Als je vooraf al weet dat dit niet mogelijk is, raden we je af aan de training te beginnen. We kunnen en willen je niet alleen maar een kunstje leren. Een gewoonte doorbreken kost tijd en aandacht, zeker als het omgaan met moeilijke zaken betreft.

Tijdens de bijeenkomsten kijken we terug op je huiswerk en de zaken die je daarin bent tegengekomen. We onderzoeken samen welke trainingspraktijk het best bij jou past. Je wisselt ervaringen uit met andere deelnemers. De nadruk ligt daarbij op oefenen; het is immers geen praatgroep.

In 2019 start er weer een nieuwe groep op maandagochtend van 09.15 tot ongeveer 11.30 uur. De cursusdata zijn als volgt:

 1. 21 januari 2019
 2. 28 januari
 3. 04 februari
 4. 18 februari
 5. 25 februari
 6. 11 maart
 7. 18 maart
 8. 25 maart

 

Meer weten over de Mindfulness training?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen contact met jou op om jouw vragen te beantwoorden.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Breath Yoga

  In ons dagelijks leven krijgen we regelmatig te maken met stress en stressvol...

  Lees meer
Meer nieuws