• budhha

Nieuws

  • Breath Yoga

    In ons dagelijks leven krijgen we regelmatig te maken met stress en stressvol...

    Lees meer
Meer nieuws

Even voorstellen: Ruud Geraedts

yoga en mindfulness VenloHallo, mijn naam is Ruud Geraedts en ik ben op 26 oktober 1968 geboren in Kessel.

Na de lagere school ben ik in Panningen naar het Bouwens van der Boijecollege gegaan en heb daar in 1987 het VWO-diploma behaald. Vervolgens ben ik aan de Radbouduniversiteit in Nijmegen psychologie en wiskunde gaan studeren en heb mijn propedeuse psychologie behaald. Door mijn passie voor sport heb ik echter een overstap gemaakt naar de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Tilburg. Deze opleiding heb ik in 1994 met succes afgerond.

In 2010 heb ik de studie psychologie weer opgepakt aan de Universiteit in Maastricht. Om praktische redenen ben ik na het eerste jaar overgestapt naar de Radboud Universiteit in Nijmegen. In 2014 heb ik  mijn master Gezondheidszorgpsychologie afgerond en in 2016 de basisopleiding Cognitieve Gedragstherapie.

In 2014 heb ik ook de opleiding tot mindfulnessinstructeur en de yoga-opleiding afgerond en ben me in deze richting gaan verdiepen omdat ik zie dat de balans tussen lichamelijk en geestelijk welzijn heel belangrijk is. Dat is de reden voor de start van HappyMens.

HappyMens richt zich voornamelijk op het mentale welzijn maar laat de andere facetten van een gezonde leefstijl niet buiten beschouwing. Ik ben aangesloten bij de VMBN, de vereniging voor mindfulnessinstructeurs in België en Nederland. En bij de NFG, de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.

Vanaf september 2015 ben ik in de huisartsenpraktijk Pantaleon in Panningen werkzaam als psycholoog.

Naast deze zaken ben ik mede-eigenaar van Fit Focus.

Mijn motto is: "een gezonde geest in een gezond lichaam". 

Nieuws

  • Breath Yoga

    In ons dagelijks leven krijgen we regelmatig te maken met stress en stressvol...

    Lees meer
Meer nieuws